Planning rondleidingen en inschrijven

De Damiaanschool Kerckebosch is een open katholieke school, gevestigd in de wijk Kerckebosch in Zeist. De school is gehuisvest in de brede school Kerckebosch. Een prachtig, licht gebouw met een open speelplein in een bosrijke omgeving. In ons gebouw is er ruimte voor 8 groepen. De kinderen bij ons op school komen overwegend uit de wijk Kerckebosch. Kinderen die hier wonen hebben bij over inschrijving voorrang op kinderen die verder weg wonen. We hebben voor ieder leerjaar 1 groep, behalve bij de kleuters. Binnen die groep werken we met verschillende niveaus. Dit kan omdat we vanuit weektaken en verschillende instructies werken.

Belangstelling? Maak gauw een afspraak voor een rondleiding; we vertellen u er graag meer over!
U kunt zich aanmelden per e-mail. directie@damiaanschoolkerckebosch.nl Iedereen is welkom als wij het onderwijs en zorg kunnen bieden!


U kunt uw kind altijd aanmelden. Wanneer uw kind nog geen 3 jaar is, spreken we van een vooraanmelding. Er wordt contact met u opgenomen als uw kind 2 jaar en 10 maanden is voor een intakegesprek met onze intern begeleider Tjitske van Engelen. In dit gesprek bespreken we de ontwikkeling en de eventuele ondersteuningsbehoeften van uw kind. Indien uw kind al een andere school heeft bezocht, zal het intakegesprek aangevuld worden met informatie afkomstig van de vorige school.

Binnen 6 weken na het intakegesprek ontvangt u een bericht van inschrijving. 

Kinderen die 3 jaar en 10 maanden zijn kunnen 4 dagdelen komen wennen op school. U wordt hierover gebeld door de betreffende leerkracht van de kleutergroep. Leerlingen die van een andere school komen, kunnen - na overleg - ook komen wennen. 

Graag ontmoeten wij u tijdens een kennismakingsgesprek en rondleiding. U kunt hiervoor een afspraak maken door een mail te sturen naar directie@damiaanschoolkerckebosch.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit schooljaar is er nog ruimte in sommige groepen.

Eventueel kunt u thuis alvast het inschrijfformulier invullen en opsturen of even bij ons afgeven. Klik op onderstaande link voor het formulier.
Aanmeldformulier digitaal Damiaan Kerckebosch.docx